@ellenpitlo verkoopstyling en fotografie

Verkoopstyling

met oog voor detail en gevoel voor sfeer

De eerste indruk is letterlijk goud waard 
Je wilt je huis verkopen maar hoe zorg je ervoor dat je huis opvalt tussen de vele andere huizen waaruit de huizenzoekers kunnen kiezen? En hoe zorg je ervoor dat de kijkers zich gelijk aangetrokken voelen als ze je huis binnenlopen? Het eerste begint met een optimaal voor de verkoop gestyled huis!

Verkoopstyling
Binnen een paar seconden weten kijkers vaak al of jouw huis hen aanspreekt of niet. Het is dus essentieel om die allereerste indruk zo positief mogelijk te maken. Belangrijk is om je te realiseren dat ze komen kijken naar hún toekomstige huis. Verkoopstyling richt zich exact daarop. We creëren met de bestaande meubels en accessoires een inrichting met een neutrale sfeer. Zo is het voor de potentiële kopers veel makkelijker om zich in te kunnen inbeelden hoe zij het kunnen inrichten in hun eigen stijl en naar hun specifieke wensen. Ook kijken we naar de de optimale indeling. De kijkers willen immers graag zien welke mogelijkheden het huis allemaal te bieden heeft.

Spreek de zintuigen aan!
Daarnaast zijn er veel andere dingen die helpen om de eerste indruk van een huis zo goed mogelijk te laten zijn. Binnenkomen in een huis dat lekker fris ruikt, behaaglijk warm, schoon en opgeruimd is met een zacht muziekje op de achtergrond spreek de zintuigen aan en geeft onbewust een comfortabel en vertrouwd gevoel.
En dat is precies waar het om draait: de potentiële koper moet zich gelijk prettig voelen, de mogelijkheden zien en denken: hier wil ik wel wonen! Dan is de eerste stap naar een succesvolle verkoop gezet. Bijkomend voordeel is dat goed gestylede huizen niet alleen sneller verkopen maar vaak zelfs ook meer opleveren dan een niet  gestyled huis!

 

Portfolio

een kleine greep uit de door mij gestylde huizen

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag, wil je vrijblijvend kennismaken of wil je een verkoopstyling  boeken?  Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

000_1440