@ellenpitlo woningfotografie Zwolle

Woningfotografie

met oog voor detail en gevoel voor sfeer

De eerste indruk is letterlijk goud waard 
Je wilt je huis verkopen maar hoe zorg je ervoor dat je huis opvalt tussen de vele andere huizen waaruit de huizenzoekers kunnen kiezen? En hoe zorg je ervoor dat de kijkers zich gelijk aangetrokken voelen als ze je huis binnenlopen? Alles begint met een goede serie foto's van je huis

Woningfotografie
Voordat er potentiële kopers je huis binnenstappen hebben ze waarschijnlijk al heel lang gezocht en online al heel veel huizen bekeken. Natuurlijk wil je dat jouw huis er gelijk uitspringt en de aandacht trekt, maar daar heb je slechts een paar seconden voor. Goede fotografie maakt hierbij een essentieel verschil. Al klikkend door de foto's is het belangrijk dat mogelijke kopers alle mogelijkheden van het huis zien en zich laten verleiden door de sfeer en de mooie details van je huis.
Door mijn ervaring als interieur- en verkoopstylist te combineren met professionele vastgoedfotografie weet ik exact hoe ik jouw huis het beste in beeld kan brengen en wat huizenzoekers graag willen zien in een huis. Zo spreekt je huis op de foto's al tot de verbeelding van de kijkers en sta je zo in de eerste selectie.

 

Portfolio

een kleine greep uit de door my gefotografeerde huizen

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken of wil je een fotoreportage boeken?  Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

3 klein