@ellenpitlo kinderhoek Deventer

Interieurstyling

met oog voor detail en gevoel voor sfeer

Veel meer thuis in je eigen huis
Je richt zelf je huis in op de manier die bij je past. Dat is natuurlijk een goed uitgangspunt, maar daarmee blijf je meestal ook binnen de de veilige lijntjes. Ook dat is prima, maar ook wel een beetje jammer, want er valt meestal zoveel meer uit een huis te halen! Als interieurstylist kijk ik verder en het liefst ook net even buiten die lijnen. Ik ga de ruimte zo optimaal mogelijk gebruiken en vaak opnieuw indelen. Samen met jou bepaal ik de sfeer en stijl die ik in het huis breng, dit vraagt om duidelijke keuzes, om durf, visie en vertrouwen.

Minimale middelen, maximaal resultaat
Een interieur stylen kan op veel manieren en vraagt niet altijd om grote verbouwingen of duur design meubilair. Soms is het al genoeg om kleur toe te voegen of bereik je met een andere indeling al wat je zoekt. Een goed gestyled interieur is één geheel. Een ruimte waar alles op zijn plek valt. Het draait hier om balans, zodat kleur, meubels, accessoires en indeling elkaar versterken. Hierdoor krijgt je huis meer sfeer en een eigen karakter en zul je je er nog veel meer in thuis voelen

 

Portfolio

een kleine greep uit mijn sfeer/kleurplannen

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken of heb je hulp nodig met je interieur? Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

Ellen Pitlo Interieurstyling