Tarieven  

interieurstyling, verkoopstyling, woningfotografie en interieurfotografie

Kleur/sfeeradvies
Soms heeft een ruimte niet alleen sfeer, maar ook kleur nodig. Dankzij haar kennis van kleuren en haar jarenlange ervaring in interieurstyling kan Ellen je een gericht kleur/sfeeradvies geven waarmee je jaren vooruit kunt. Na een gratis* intakegesprek bij je thuis, ontvang je een uitgewerkt plan, waarin zij jouw vraag heeft vertaald naar de sfeer die je wilt creëren.

Tarief: € 197,-*

Kleur/sfeeradvies en een nieuwe indeling
Het geheim van sfeer creëren is: álle zintuigen aanspreken, niet alleen het ’zien’! Die wetenschap neemt Ellen mee in haar analyse van een ruimte. Op basis van een gratis* intakegesprek maakt Ellen een analyse   Vervolgens ontvang je een kleur/sfeerplan en een nieuwe indeling. Zo bereik je in korte tijd je doel: een interieur dat is afgestemd op jouw wensen en waarin je je helemaal thuis voelt!

Tarief: € 397,-* 

Is jouw woning klaar voor verkoop?
Tijdens een rondleiding van ongeveer een uur door jouw woning, krijg je advies en tips om daarna zelf aan de slag te gaan. Hiermee vergroot je de kans dat iemand zichzelf in jouw huis ziet wonen en het dus ook daadwerkelijk koopt.

Tarief: € 117,- *

Fotoreportage voor Funda
Ik kom jouw woning op een realistische wijze fotograferen, hierna ontvang je 25 foto's die geschikt zijn voor Funda

Tarief: € 175*

In één klik klaar voor Funda
Aan de hand van foto’s of een bestaande online presentatie van je woning, ‘loop’ ik door je hele huis. Ook is het mogelijk om dit met een webcam, smartphone of tablet te doen, terwijl jij door je huis loopt krijg je van mij de tips en trics die nodig zijn voor een goede voorbereiding. Vervolgens kom ik jouw woning op een realistische wijze fotograferen, waardoor bezoekers van makelaarswebsites zich uitgenodigd voelen om een afspraak te maken voor bezichtiging.

Tarief: € 275,-*

Interieurfotografie fotoreportage van 2 uur incl. nabewerking. Levering 30 foto's in hoge en lage resolutie, voor drukwerk en socialmedia

Tarief € 225,-*

 

* De prijzen zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,24 per km vanaf de postcode 8191KG Wapenveld

 

 

34 klein
detail @ellenpitlo
hotel portugal @ellenpitlo

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag, wil je vrijblijvend kennismaken of wil je een fotoreportage boeken?  Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

certified-vastgoedfotograaf