@ellenpitlo interieurstyling en fotografie

Over Ellen

interieurstylist en fotograaf

Missie: ik ontwerp sfeervolle ruimtes of combineer verkoopstyling met een professionele fotoreportage. In mijn werk ben ik altijd bezig met het creëren van de juiste sfeer. Mijn uitgangspunt hierbij is: ‘met minimale middelen naar een maximaal resultaat.’

Interieurstylist met een flinke dosis ervaring
Door ruim vijfentwintig jaar ervaring als accountmanager bij diverse project- en kantoorinrichters ben ik specialist op het gebied van inrichting geworden. En na zelf maar liefst vijftien keer verhuisd te zijn zou je me ook nog eens ervaringsdeskundige kunnen noemen.

Zintuiglijke interieurstyling
Elementen als kleur en licht, geluid, temperatuur, geur, smaak en gevoel bepalen de sfeer in een ruimte. Sfeer ontwerpen is dus niet alleen een kwestie van kleur aanbrengen en een ruimte goed indelen. Alle zintuigen zijn betrokken bij het ervaren van sfeer. Die wetenschap neem ik mee in mijn analyse van een ruimte. Vanuit mijn kennis en ervaring maak ik vervolgens een verbeterplan op maat. Verrassend genoeg zijn vaak een paar kleine ingrepen al voldoende om het gewenste effect te bereiken.

Fotografie, een zaadje dat lang onder de grond is gebleven
Ook al was fotografie altijd al latent aanwezig in mijn leven, toch bleven mijn activiteiten beperkt tot de vakanties.
Tot een makelaar mij vroeg of ik behalve stylen, ook kon fotograferen.Na een workshop woningfotografie, volgde een opleiding ‘Natuurlijk licht fotograaf’ en ook nog een opleiding vastgoedfotografie. Met als resultaat, dat ik mijzelf momenteel niet alleen interieurstylist, maar ook vastgoedfotograaf mag noemen. In deze hoedanigheid weet ik de kenmerken en sfeer van ieder huis vast te leggen en heb jij met slechts één partij te maken om de woning voor de verkooppresentatie klaar te maken.

 

 

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken of wil je een fotoreportage boeken?  Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

certified-vastgoedfotograaf