Ellen Pitlo Interieurfotografie

Interieurfotografie

met oog voor detail en gevoel voor sfeer

Interieurfoto's voor website, social media of drukwerk
Ben jij interieurstylist, ontwerper of projectadviseur? En wil je je ontwerp in beeld laten brengen als referentie voor je website, social media of drukwerk? Als professioneel fotograaf en interieurstylist begrijp ik als geen ander hoe belangrijk deze foto's voor je zijn. Door de juiste belichting, standpunt en perspectief breng ik een interieur zo in beeld dat jouw intentie tot leven komt met sprekende beelden als resultaat.

Het interieur van jouw hotel, B&B of vakantiewoning in beeld
Je steekt alle liefde en aandacht in je hotel/B&B of vakantiewoning. Elk detail perfect, de sfeer is heerlijk en je staat altijd klaar om het je gasten naar de zin te maken. Je gasten hebben waarschijnlijk online al heel wat verschillende overnachtingsmogelijkheden bekeken en gezocht naar die ene die ze aanspreekt. En dat is de juiste plek en het juiste moment om ze met mooie foto's te verleiden bij jou te boeken.

Ik kijk met een ander oog
Ik maak een serie foto's waarin je hotel/B&B of vakantiewoning optimaal gepresenteerd wordt aan je potentiële gasten. Doordat ik mijn professionele fotografie combineer met mijn vak als interieurstylist kijk ik met een ander oog naar je interieur en weet ik exact hoe ik die het beste in beeld kan brengen. De voorpret voor een heerlijk verblijf begint dan al op de foto's!

 

Portfolio

een kleine greep uit de door mij gefotografeerde interieurs  

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag, wil je vrijblijvend kennismaken of wil je een fotoreportage boeken?  Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

@ellenpitlo interieur zorgcentrum