Ellen Pitlo fotografie

Tarieven verkoop/fotostyling/plattegronden en vastgoedfotografie

Is jouw woning klaar voor verkoop?

Tijdens een rondleiding van ongeveer een uur door jouw woning, krijg je advies en tips om daarna zelf aan de slag te gaan. Hiermee vergroot je de kans dat iemand zichzelf in jouw huis ziet wonen en het dus ook daadwerkelijk koopt.

Tarief: 117,- *

Uitnodigende foto’s voor Funda of Jaap

De kwaliteit van de woningfoto’s zijn doorslaggevend om een huis wel of niet te gaan bezichtigen. Wil je je woning professioneel laten fotograferen? Neem dan  contact
 op om een afspraak te maken. Binnen 2 dagen ontvang je tussen de 25 en 30 foto’s. De makelaar kan daar (samen met jou) een selectie uit maken voor plaatsing op Funda of in de presentatiebrochure. Wil je dat jouw huis zorgvuldig wordt gefotografeerd? Ellen Pitlo zorgt ervoor!

Tarief: 175,-*

Een sfeervolle plattegond

Door middel van een plattegrond krijgen potentiële kopers een goed idee van de mogelijkheden die de woning te bieden heeft. Ellen Pitlo maakt een sfeervolle plattegrond die volledig is ingericht met meubelen, sanitair en keuken.

Tarief: 77,-*

In één klik klaar voor Funda

Aan de hand van foto’s of een bestaande online presentatie van je woning, ‘loop’ ik door je hele huis. Het is ook mogelijk dat je met een webcam, smartphone of tablet door je huis loopt op het moment dat de VerkoopScan plaatsvindt. Vervolgens kom ik jouw woning op een realistische wijze fotograferen, waardoor bezoekers van makelaarswebsites zich uitgenodigd voelen om een afspraak te maken voor bezichtiging.

Tarief: 295,-*

* De prijzen zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,24 per km vanaf de postcode 8191KG Wapenveld