Hallo Ellen, bedankt voor de foto’s, we zijn er blij mee

Jeroen Schrijver te Zwolle

____________________________________________________________

Nog een keer hartelijk dank voor uw prettig bezoek en advies

Rie Vrolijk en Klaas Bakker te Deventer

____________________________________________________________

Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor je bruikbare tips, bedoeld om ons huis aan de Fesevurstraat zo goed mogelijk in beeld te krijgen voor de fotograaf. Wij hebben de foto’s ter goedkeuring bekeken en zijn heel tevreden. Het opruimen van veel spullen geeft veel rust niet alleen in huis maar ook in je hoofd. Inmiddels hebben we ook al overtollig voorraad naar de kringloop winkel gebracht. Ik houd goed in gedachte, dat bij het inrichten en stylen van onze toekomstige woning de kleurenkeus ook een rol speelt. Ik heb zin om aan de slag te gaan!

Franky en Pim Smits te Deventer

____________________________________________________________

Ja, ik vond het ook een bijzondere ontmoeting en ik ben meteen aan de slag gegaan met een paar kleine veranderingen die al een wereld van verschil maken! Ik heb de grote salontafel verwisseld voor de glazen tafel en enkele kleine tafeltjes met krijtverf geschilderd. Nog net niet helemaal de kleur, maar ik meng wel verder….Ook nog een sjaaltje bestaande uit verschillende stofjes met hele mooie kleuren (allerlei grijs/groen/blauwe tinten en pink/rode/lila tinten) om een kussentje gedrapeerd en op de bank gelegd (voor) en op deze kleuren wil ik verder borduren. Leuk hè? Ik werd er helemaal blij van.

Maartje van Loo  te Zwolle


We kijken terug op een inspirerende avond. Dank je wel. We zijn met een hoofd vol tips/ideeën naar bed gegaan. Inmiddels is de kamer zo goed als klaar. Er ontbreken nog wat accessoires, maar die komen nog wel. Het resultaat is echt naar onze zin geworden. We zitten in een heel andere kamer.

Wim en Ria van Dijk te Heerde


Super bedankt voor het toesturen van het voorstel voor onze woonkamer, vooral over degene met de kussens met de vogels zijn we erg tevreden. De kussens zijn inmiddels besteld.

Gijs en Elke Versteeg te Havelte


Nieuw huis, nieuwe inrichting. Bedankt Ellen voor je kleuradvies! Veel goede tips en verrassende combinaties. Top.

Manouk Jansen te Hattem


Vandaag bezoek gehad van Ellen Pitlo. Gratis advies voor mijn huis, ben super blij met haar advies en ga het zeker toepassen. Nogmaals Ellen heel erg bedankt.

Gerrie Dul te Zwolle


Ons huis komt vandaag of morgen op Funda te staan. Bedankt voor je hulp. We zijn je echt dankbaar.

Sabine Feer te Deventer


Ons huis staat inmiddels op Funda en de eerst twee kijkers gehad dus spannende tijd. Bedankt voor je tips !!

Everhard en Bea van Pijkeren te Harderwijk


 

Oranje!

Het Oranjegevoel Het lijdt geen twijfel, dat de kleur oranje in eerste instantie voor het koningshuis staat. Het werd onze nationale kleur, toen Willem ‘prins van Oranje’ stadhouder…

Lees meer

Ook een huis koop je met je zintuigen

Ook een huis koop je met je zintuigen Ruim 30 jaar geleden ontdekte in de Verenigde Staten styliste en makelaar Barb Schwarz dat verkoopklaar gemaakte woningen sneller en…

Lees meer