Een interieur dat uw sfeer ademt

Een plek waar je je prettig voelt en jezelf kunt zijn. Kleur, geur, licht, indeling van de ruimte, persoonlijke spullen die herinneringen of emoties oproepen, geluiden en muziek – we zijn het ons vaak niet eens bewust, maar al deze factoren bepalen mee in hoeverre je je thuis voelt. Het is niet het bij elkaar zoeken van allemaal meubels die precies bij elkaar passen, waardoor een ruimte tot leven komt. Wat van uw huis een thuis maakt, is juist het gebalanceerd toepassen van verschillende stijlen, met oog voor uw persoonlijkheid.

Interieurstyling met balans en een persoonlijk karakter

Om u te helpen een ruimte karakter te geven, kijkt Ellen Pitlo met een frisse blik naar uw interieur. Persoonlijkheid en balans zijn bij interieurstyling de sleutelwoorden. Vaak knapt een woonruimte er al heel erg van op als de verschillende bestaande elementen in een ruimte worden bijeengebracht tot een geheel. Dat kan vaak door bestaande accessoires anders te ordenen of door kleur toe te voegen. Meubelen en accessoires die eerst niet in de ruimte leken te passen, krijgen hierdoor hun eigen, bijzondere plek. Interieurstyliste Ellen Pitlo bekijkt uw huis of de ruimte die u wilt aanpakken en adviseert u hoe u deze het beste tot zijn recht kunt laten komen.

Interieurstyling: van uw huis een thuis maken

Wilt u uw interieur veranderen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u een goed kleurenadvies voor uw woning? Bent u uitgekeken op de huidige indeling van een ruimte en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe opstelling? Staat u voor de uitdaging om twee boedels samen te voegen tot één nieuwe inrichting, waarin u zich beiden thuis voelt? Met interieurstyling door Ellen Pitlo maakt u van uw huis een thuis.

Uw huis persoonlijk maken door middel van mooie portretfoto’s? klik hier

Fotocollage interieurstyling

Ellen Pitlo interieurstyling

Meer informatie? Stuur me een bericht

Oranje!

Het Oranjegevoel Het lijdt geen twijfel, dat de kleur oranje in eerste instantie voor het koningshuis staat. Het werd onze nationale kleur, toen Willem ‘prins van Oranje’ stadhouder…

Lees meer

Ook een huis koop je met je zintuigen

Ook een huis koop je met je zintuigen Ruim 30 jaar geleden ontdekte in de Verenigde Staten styliste en makelaar Barb Schwarz dat verkoopklaar gemaakte woningen sneller en…

Lees meer